FIX REPTÉRI TRANSZFER AKÁR 8 FŐIG

REPTÉRI TRANSZFER-ESKÜVŐ-RENDEZVÉNY-FESZTIVÁL-KONCERT

MEGBÍZHATÓSÁG-PONTOSSÁG-KÉNYELEM

driver (1)

Sofőrrel

bus

Megbízhatóság

stopwatch

Pontos érkezés

map

Egyéni helyszínek

driver (1)

Sofőrrel

bus

Megbíz- hatóság

stopwatch

Pontos érkezés

map

Egyéni helyszínek

Reptéri transzfer

Személyszállítás

Városnézés

DSC_0171

Legyen az utazás élmény!

Szívesen utaznál kényelmesen, pontosan, abban az tudatban, hogy a sofőröd biztonságosan elvisz az adott helyre, mindegy, hogy egyedül családdal vagy barátokkal mennétek, 8 férőhelyes kisbuszunkban bárkit magaddal vihetsz!

Legyen az utazás élmény!

Szívesen utaznál kényelmesen, pontosan, abban az tudatban, hogy a sofőröd biztonságosan elvisz az adott helyre, mindegy, hogy egyedül családdal vagy barátokkal mennétek, 8 férőhelyes kisbuszunkban bárkit magaddal vihetsz!

1/

Kérjen ajánlatot

2/

Megerősítjük rendelését

3/

Utazzon kényelmesen

H - P
8.00 - 17.00

Utazz velünk

24 órán belül válaszolunk

Válassz igény szerint

Liszt Ferenc Repülőtér

Az ár MINIBUSZRA vonatkozik,
létszámtól függetlenül.
15.000 Ft

/Fuvar
  • 1 - 8 személy
  • WIFI
  • Privát transzfer

BÉCS
SCHWEHATI REPÜLŐTÉR

Az ár MINIBUSZRA vonatkozik,
létszámtól függetlenül.
88.000 Ft

/Fuvar
  • 1 - 8 személy
  • WIFI
  • Privát transzfer

IDŐ ALAPÚ DÍJAZÁS

Az ár MINIBUSZRA vonatkozik,
létszámtól függetlenül.
7500 Ft

/óra
  •  

Nagyobb távolság esetén

Az ár MINIBUSZRA vonatkozik,
létszámtól függetlenül.
220 Ft

/km
  •  

KÖZTES MEGÁLLÓK

Az ár MINIBUSZRA vonatkozik,
létszámtól függetlenül.
2500 Ft

/MEGÁLÓ
  •  

GY.I.K.

– Kérjük legkésőbb az utazás előtt 1-2 nappal foglalja le transzferét, azonnali igényeket csak korlátozottan tudjuk teljesíteni!

– Rendelés menüpontban tud online rendelni, visszaigazoló levelet fogunk küldeni a rendelésről. 

– Telefonon rendelést Hétfő-Vasárnap 08:00-17:00-ig tudunk fogadni.

Természetesen ennek nincs akadálya.

A menetidő a forgalomtól és az Önnel egy gépjárműben utazók címeitől függ. Minden esetben igyekszünk a lehető legrövidebb menetidőt tartani, és az útvonalat optimalizálni.

Az autóbuszokban tilos a dohányzás és a nyílt láng használata, valamint a tűz- és robbanásveszélyes anyagok szállítása.

Az ajánlat elkészítéséhez ismernünk kell a tervezett program dátumát és időtartamát, az útvonalat (induló- és célállomást, illetve a köztes megállókat), továbbbá az utas létszámot.

Többnapos programok esetén a gépkocsivezető(k) részére félpanziós ellátást (napi 2 étkezés) és zavartalan pihenése érdekében, külön szoba biztosítását kérjük a megrendelőtől a program teljes időtartama alatt. Amennyiben nincs mód a szállás vagy az ellátás megrendelő általi biztosítására a csoporttal, kérjük előzetesen jelezze felénk, hogy kollégáink gondoskodni tudjanak a megfelelő szállás és étkezés megoldásában. Ez esetben is a szállás és étkezés költségei szintén a megrendelőt terhelik.

A kiadott ajánlatok tájékoztató jellegűek, így az ajánlatkérés nem jelent az Ön számára kötelezettségvállalást. Ahhoz szükséges, hogy az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott ajánlatot készíthessünk utazásához.

Az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza: az esetlegesen felmerülő parkolási, komp és alagút díjakat, behajtási engedélyek ügyintézését és díját, valamint az esetlegesen felmerülő extra költségeket például az extra takarítás díja, a buszon keletkezett sérülés javításának díja stb. Szintén külön fizetendő többnapos programok esetén a gépkocsivezető(k) szállásának és félpanziós ellátásának költsége.

Azt az időpontot kérjük megadni, amikor az utazás véget ér, és az utasok a visszaérkezéskor elhagyják az autóbuszt. A program végén a csoportvezető aláírásával igazolja  a program teljesítését, így az autóbusszal a gépkocsivezető visszatérhet a garázsba.

Amennyiben az új időpontban van szabad kapacitásunk, akkor nincs akadálya a dátum módosításának. Ebben az esetben az előleget is át tudjuk vezetni az új dátumra. A módosításról új visszaigazolást küldünk.

Az autóbuszban utazókról kérjük készítsen utaslistát (névvel és születési dátummal), és indulás előtt adja át a gépkocsivezetőnek.

Egy gépkocsivezető folyamatosan maximum 4 és fél órát vezethet. A vezetési idő letelte után a vezetést kötelezően meg kell szakítania legalább 45 percre. Ha 4 és fél órán belül áll meg és nem veszi ki egyszerre a 45 perc pihenőt, először minimum 15 perc, utána minimum 30 perc megszakítás szükséges. 15 percnél rövidebb pihenőidő vezetési időnek számít. Kérdés esetén a vezetési és pihenőidők meghatározásánál kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Szolgáltatás megrendelése / érdeklődés

Kérjük legkésőbb az utazás előtt 1-2 nappal foglalja le transzferét, azonnali igényeket csak korlátozottan tudjuk teljesíteni!

Adja meg járatszámát (érkezés miatt nagyon fontos, hogy a sofőr lássa, ha esetleg késik a gép, hogy tudjon tervezni),
és azt a telefonszámot amin a sofőr el tudja érni.

Név*
Email*
Telefonszám*
Utazás dátuma*
Kiállás ideje*
Szállítási cím*
Az utasszállítás iránya*
Visszaút dátuma
Érkezés ideje
Járatszám
FIzetési mód
Üzenet
Az adatkezelési szabályzat ide kattintva olvasható el!

Vélemények

Tökéletes reptéri transzfer szolgáltatás Budapesten. Aki szeretne privátban nyugodt körülmények között utazni a repülőtérre vagy onnan a szállásra vagy haza, annak jó választás.
Albert Kondor
Maximálisan ajánljuk bárkinek!
- A sofőr pontosan érkezett a megadott címre, illetve visszafelé a reptéren se kellett várnunk 5 percet se, ami az időjárásra és a kimerültségünkre való tekintettel mindenképp fontos szempont volt.
- Külön kérésre gyerekülés biztosított volt másfél éves kislányunk részére.-
- Az út mindkét irányban gyors volt, kényelmes, és biztonságos.
Áron Hamvas
Pontos és megbízható szolgáltatás, melyhez elérhető árak párosulnak! Mindenkinek ajánlom, aki pontosan és kényelmesen szeretne a reptérre érkezni és hazajutni.
Szélesi Beáta

PARTNEREK

Szabályzatok

ÁSZF

Kapcsolat

+36702256085
rendeles@budapestminibusz.hu

Budapest 1138, Váci út 154.

Kövess minket!